HOPA İLÇE MÜFTÜSÜNDEN İMAM HATİP LİSESİNE TEŞEKKÜR  ZİYARETİ

Mevlit Kandilinde Hopa Merkez Camiin De Yapmış Oldukları Programdan Dolayı İlçe Müftüsü Selami AYDIN  İmam Hatip Öğretmen Ve Öğrencilerine Teşekkür Ziyaretinde Bulundu.

İlçe Müftüsü Sayın Selami AYDIN  İmam Hatip Öğrencilerine  Hediyeler Vererek Öğrencilerin  Yapmış Oldukları Bu Program Dan Dolayı Çok Memnun Olduklarını İfade Etti.

Sayın Selami AYDIN , Öğretmen Ve Öğrencilere Her Zaman Yanlarında Olduklarını ,Elimizden Gelen Fedakarlığı Yapıyor ,Bundan Sonrada Yapacağını Söyledi.

Emeği Geçen Tüm Öğrenci Ve Öğretmenlerimize Özellikle Okul Müdürü Ahmet DURMUŞ Ve Müdür Yardımcısı Yılmaz SONBAY  Beye Teşekkür Ediyorum.Rabbim Bu Anlayışla Yetişen Gençlerin Sayısını Artırsın Rabbim Bu Hizmetleri Yapan Kardeşlerimizin Çabasını Karşılıksız Bırakmasın İnşallah Diyerek .Sonrasında öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.Sınıfları Gezerek Öğrencilere Çikolata İkram Etti.

Comments are closed.