Din Görevlileri Final İçin Ter Döktü

Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri çerçevesinde Müftülükler Arası Futbol Turnuvası Murgul’da yapıldı. Damar Köyü Eti Bakır A.Ş. Tesislerinde yapılan turnuvaya Artvin, Murgul, Borçka, Hopa, Arhavi, Yusufeli, Şavşat ve Ardanuç müftülükleri katıldı.
Yapılan maçların ardından Artvin, Murgul, Borçka ve Hopa müftülük takımları yarı finale yükseldiler. Turnuvaya Final ve üçüncülük maçlarıyla Artvin’de devam etti.
finalde Hopa Müftülüğü Artvin İl Müftülüğü eşleşerek

1. İL müftülüğü
2. Hopa Müftülüğü
3. Borçka Müftülüğü
4. Murgul Müftülüğü

olmuştur. Katkılarından dolayı İl Müftülüğüne ve bütün ilçe müftülüklerine teşekkür ederiz.

Kupa töreninde konuşan İl Müftüsü Kemal Uçkun, amaçlarının bu tür sportif faaliyetlerin güzelliklerini sergilemek, kardeşlik duyguları içerisinde tartışmadan ve kavga etmeden de futbolun oynanabildiğini göstermek olduğunu belirterek, “Bunu başarabilmek diyanet camiası olarak her konuda örnek olduğumuzun bir göstergesi olacaktır. Ben bugün bu güzel etkinliğe katılan bütün arkadaşlarımızı kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum. Törende daha sonra dereceye giren takımlara madalya ve kupaları verildi.

Comments are closed.